Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بعد از اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری سال ۹۸ یکی از موارد مقایسه‌ و تحلیل نتایج مربوط به مدرسه محل تحصیل داوطلبان رتبه برتر است که همواره مدارس خاص دولتی و غیردولتی‌های شاخص گوی سبقت را از مدارس دولتی‌ عادی می‌ربایند و به دنبال این موضوع گمانه‌زنی‌های بسیاری مبنی بر عملکرد ضعیف مدارس دولتی مطرح می‌شود؛ گویی مدارس پولی و بچه پولدارها توفیق بیشتری در ادامه تحصیل دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

؛ به دنبال پیگیری شائبه کیفیت بالای آموزش پولی نسبت به آموزش رایگان این موضع را با علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه مطرح کردیم.

بیشتر بخوانید:بچه پولدار‌ها فاتح قله‌های آموزشی/ مدارس دولتی از ماراتن‌های علمی جا مانده‌اند؟

 معاون آموزش متوسطه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تأثیر نوع مدرسه بر نتایج کنکور دانش‌آموزان با توجه به پیشتازی مدارس خاص دولتی یا غیردولتی در تربیت رتبه‌های برتر کنکور اظهار کرد: مدارس دولتی تضعیف نشده‌اند، اما مدارس سمپاد و برخی مدارس خاص دولتی از حیث وجود دانش‌آموزان برگزیده در کنکور شرایط بهتری دارند.

وی ادامه داد: آمار فعلی به هیچ وجه نشان از تضعیف مدارس دولتی ندارد چراکه مدارس نمونه دولتی، هیئت امنایی و حتی برخی مدارس دولتی عادی داریم که نتایج قابل قبولی را در این مدارس شاهد بودیم.

کمرئی با اشاره به فعالیت مدارس سمپاد گفت: این مدارس دانش‌آموزانی دارند که از بدو ورود ویژگی‌های آموزشی برگزیده‌ای داشتند درنتیجه در حوزه رقابت‌های ملی و کنکور توفیقات بیشتری کسب می‌کنند.

معاون آموزش متوسطه درباره عملکرد برخی مدارس غیردولتی که در کنکور و المپیاد‌ها موفق ظاهر شدند، تصریح کرد: بدیهی است زمانی که مدرسه‌ای دانش‌آموزان برگزیده از نظر علمی دارد، در نتیجه بنیه علمی قوی‌تر  به این مدرسه فرصت جدی‌تری می‌دهد تا نتایج بهتری بگیرد درنتیجه  عملکرد آنها در حوزه‌های علمی ملی بیشتر خواهد بود.

برخی مدارس غیردولتی همپای سمپاد بنیه علمی دارند

وی اظهار کرد: در برخی غیردولتی‌ها دانش‌آموزان وضعیت علمی خوبی دارند و حتی همپای مدارس نمونه دولتی یا سمپاد پیش می‌روند درنتیجه نتایج بهتری در کنکور و المپیاد کسب می‌کنند چراکه آن‌ها در موقعیتی قرار گرفتند که از یک فیلتر علمی عبور کرده‌اند و وارد مدرسه مذکور شده‌اند.

کمرئی با اشاره به اینکه در مدارس سمپاد بعد آموزشی و رقابتی بیشتر مدنظر است، گفت: در نتیجه در این مدارس دانش‌آموزان نتایج بهتری کسب می‌کنند و به طور کلی تا زمانی که تعدد و تنوع مدرسه داریم، چنین شرایطی وجود دارد که برخی از مدارس از حیث برنامه‌ریزی درسی  فرصت‌های بیشتر آموزشی پیدا می‌کنند درنتیجه در رقابت‌های علمی شرایط مناسب‌تری دارند، اما این شرایط به معنای ناکارآمدی مدارس دولتی نیست.

معاون آموزش متوسطه تاکید کرد: در مدارس دولتی، فراوانی افرادی که نمی‌توانند در مسابقات علمی موفقیت‌های بزرگ کسب کنند بیشتر است چرا که جامعه آماری بیشتری متشکل از عموم دانش‌آموزان  دارند، اما در مدارس خاص به دلیل آنکه در یک مرحله از یک فیلتر عبور کردند ضمن آنکه فراوانی کمتری داشته‌اند  با بنیه علمی قوی‌تری هم ظاهر می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش وپرورش اخبار مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۴۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خان‌محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان صبح چهارشنبه به استان مازندران سفر کرد.

خان محمدی در ابتدای این سفر با یوسف نوری استاندار مازندران دیدار کرد و در این نشست، اظهار داشت: دولت سیزدهم اقدامات گسترده‌ای را برای نوسازی مدارس و ساخت مدارس جدید انجام داد که به تحولی در مدرسه‌سازی طی سه سال اخیر منجر شده است.

وی افزود: امروز تفاهم نامه‌ای با حضور استاندار مازندران به امضا رسید که پیرو آن ۱۶ مدرسه جدید در تنکابن، بابل، بهشهر، چالوس، آمل، بهنمیر، نور، ساری، عباس‌آباد، قائم شهر، گلوگاه، نوشهر، سوادکوه، کیاسر و جویبار ساخته می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، اذعان داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در مازندران ساخته شود که در حال حاضر فاز نخست آن به مرحله امضای قرارداد رسیده و پس از ساخت و بهره‌برداری این ۱۶ مدرسه، فاز دوم آغاز خواهد شد.

خان‌محمدی با اشاره به ظرفیت مولدسازی برای تأمین اعتبار تکمیل طرح‌های نیمه تمام، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت قانونی مولدسازی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی و ساخت مدارس جدید در مازندران باید مورد توجه قرار بگیرد که با توجه به اشراف استاندار مازندران بر این طرح و نقشی که در به جریان افتادن قانون مولدسازی داشتند بستر برای بهره‌گیری از این قانون در مازندران بیش از گذشته فراهم است.

وی افزود: سهم استان مازندران از اعتبارات استانی چندان قابل توجه نیست و امیدواریم که با توجه ویژه مسئولان استان به این حوزه شاهد افزایش اعتبارات استانی برای مدرسه‌سازی و نوسازی مدارس باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: با توجه به حضور جناب آقای نوری در استانداری مازندران امیدواریم که توجه به تکمیل طرح‌های آموزش و پرورش و مدرسه‌سازی در این استان افزایش یابد و شاهد افزایش سرعت اجرای طرح‌ها باشیم.

گفتنی است حمیدرضا خان‌محمدی به منظور حضور در همایش تکریم معلمان مازندران به این استان سفر کرد.

همچنین بازدید از طرح بزرگ آموزشی خرماکلا در قائم شهر و دیدار با استاندار و تعدادی از مسئولان استان نیز از برنامه‌های معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این سفر بود.

کد خبر 6101156 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد